tag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post7771458673274329262..comments2024-03-26T10:22:03.006-07:00Comments on pyszna dieta: FAWORKI czyli CHRUST bez jajek dla wegan i alergikówOSahttp://www.blogger.com/profile/12860078519283351640noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-3750273415209309932013-01-07T09:13:27.737-08:002013-01-07T09:13:27.737-08:00Dzięki OSko, my mu nawet nie damy wystygnąć, a co ...Dzięki OSko, my mu nawet nie damy wystygnąć, a co dopiero poleżeć ;)Patyskahttps://www.blogger.com/profile/15623041480462265240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-84709576329749254392013-01-06T13:50:19.047-08:002013-01-06T13:50:19.047-08:00Jasne, mleko jakiekolwiek. A mąkę kukurydzianą dał...Jasne, mleko jakiekolwiek. A mąkę kukurydzianą dałam dla kolorku, ale też żeby był bardziej kruchy. Jak nie masz, to sobie daruj. Ja też go na pewno będę robić w tym sezonie. Pamiętam, że zaraz po wyjęciu z gara praktycznie się nie różnił w smaku od zwykłego chrustu, ale jak poleżał, to brak żółtek sprawiał, że robił się twardy. Cóż, po prostu trzeba go szybko wszamać, ale u nas nie ma z tym problemu:)OSahttps://www.blogger.com/profile/12860078519283351640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-52201034159608011412013-01-06T13:49:44.220-08:002013-01-06T13:49:44.220-08:00Ten komentarz został usunięty przez autora.OSahttps://www.blogger.com/profile/12860078519283351640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-57912979391556011852013-01-06T02:09:36.111-08:002013-01-06T02:09:36.111-08:00Przymierzam się do Twoich faworków, bo wyglądają j...Przymierzam się do Twoich faworków, bo wyglądają jak milion dolców ;) Czy mogę dać mleko owsiane zamiast ryżowego? Będzie gitarka? A powiedz mi jeszcze, po co ta mąka kukurydziana? Musi być? Czy dla kolorku jeno? ;) Dzięki!Patyskahttps://www.blogger.com/profile/15623041480462265240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-42618004089245771092012-01-31T12:47:59.937-08:002012-01-31T12:47:59.937-08:00A ja właśnie jestem na etapie wymyślania przepisu ...A ja właśnie jestem na etapie wymyślania przepisu na faworki, chętnie wypróbuję Twój. Wyglądają zachęcająco:)Katarzyna Jankowskahttps://www.blogger.com/profile/13871734606165906986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-63776237295283707432012-01-23T11:36:50.788-08:002012-01-23T11:36:50.788-08:00OSa, za takie perełki jak ta się należy :)))OSa, za takie perełki jak ta się należy :)))margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-64874770721800758552012-01-23T07:21:24.115-08:002012-01-23T07:21:24.115-08:00Dzięki za miłe słowa:)Dzięki za miłe słowa:)OSahttps://www.blogger.com/profile/12860078519283351640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9179754786594659542.post-38295534631558912892012-01-22T12:40:51.782-08:002012-01-22T12:40:51.782-08:00podziwiam kreatywność i mam nadzieje przetestowa...podziwiam kreatywność i mam nadzieje przetestować w praktyce, bo wyglądają pyszniemargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com